Wie is Marly Budgetcoach

marly_bokdam
Marly Bokdam
Budgetcoach
Ik ben Marly Bokdam maar misschien ken je mij beter als Marly Blenke.
Na de HAVO begon ik aan de opleiding HBO-Verpleegkunde. Ik had het bijna tot verpleegkundige geschopt maar soms gaat alles niet zoals je verwacht. Ik volgde bij Schoevers de avondopleiding tot directie secretaresse, ook leuk! Tijdens deze opleiding ging ik werken als receptioniste bij een assurantiekantoor en later als verzekeringsadviseur particulieren. Bij Univé ben ik 13 jaar werkzaam geweest als particulier adviseur. Op eigen initiatief heb ik 5 jaar geleden de opleiding professioneel Budgetcoach gevolgd en dit idee opgezet en uitgerold. Met verschillende klanten heb ik langdurige en korte coaching trajecten doorlopen. Ik vond dit geweldig om te doen en kon mijn creativiteit en passie kwijt. Na een reorganisatie, is mij duidelijk geworden dat mijn opgedane kennis en jarenlange ervaringen, ook die van de niet afgeronde opleiding tot verpleegkundige, niet beter tot zijn recht komt dan voor mezelf beginnen als Budgetcoach.
De werkzaamheden als budgetcoach zie ik als maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarbij past een Stichting.
Stichting Marly Helpt Budgetcoaching heeft als doel preventief voorkomen van geldproblemen en (problematische) schulden.
Als betrokken werkgever staat u dichtbij uw werknemers en werkt Stichting Marly Helpt ook samen met u aan een maatschappelijk en sociaal doel; want een goed doel brengt saamhorigheid en een goed gevoel.

Waarom Marly Helpt | Budgetcoaching en budgetbeheer

Waarom inzicht en rust in je financiële huishouding zo belangrijk is? Simpel. Met het geld dat er binnenkomt betalen we de basisbehoeften in ons leven: eten, drinken, gezondheid, bescherming etc. Wordt bijvoorbeeld ons salaris continu doorbetaald, dan geeft dat een stabiel en zeker gevoel voor de toekomst.

Deze zekerheid in combinatie met de goede zorg voor het gezin, huisvesting en de sociale contacten op de werkvloer (je bent onderdeel van een bedrijf), maakt dat je meer kans hebt jezelf te ontwikkelen tot een mens die op alle fronten open en respectvol in het leven staat.

Life events

Vind jij het lastig om het overzicht in je financiën te bewaren, of valt de zekerheid van voldoende inkomen weg door een bepaalde levensgebeurtenis? Dan is het logisch dat je je hier zorgen over maakt. Je ervaart onbalans, en dit kan veel stress opleveren. Op zo’n moment is het belangrijk dat je praat over je geldzorgen en hulp zoekt om beter inzicht te krijgen in je financiële huishouding. Wij helpen je hierbij. We lossen je problemen op, maar proberen ze vooral te voorkomen. 

Meer weten over uw mogelijkheden?

Wij geven vrijblijvend advies