Budgetcoaching voor werknemers

Budgetcoaching voor werknemers
Soms weet je gewoon even niet meer hoe je er financieel voor staat. Dit is zeker niet iets om je voor te schamen.
Er zijn tig levensgebeurtenissen (verhuizen, overlijden, scheiden/relatiebreuk, geboorte, samenwonen) die invloed hebben op je financiën. Door jezelf goed voor te bereiden op dit soort situaties, creëer je meer rust. Problemen zijn er om op te lossen, maar het voorkomen ervan vinden wij nóg belangrijker.
Fitte werknemer
Het hebben van geldzorgen is niet uniek. Sterker nog: iedereen krijgt hier in z’n leven mee te maken. Ziekte, overlijden, ontslag of digitalisering, verschillende oorzaken kunnen leiden tot financiële zorgen. En zorgen leveren stress op.
Stichting Marly Helpt wil geldzorgen bespreekbaar maken. Door meer rust en inzicht te creëren in jouw persoonlijke financiële situatie kunnen wij stress verminderen. Door voorlichting, workshops en onze Marly Helpt-app kunnen wij vroegtijdig signaleren en het schaamtegevoel wegnemen. Zo werken wij als budgetcoach aan een duurzaam inzetbare en financieel gezonde medewerker.
Bespaarcheck

Via onze app is het mogelijk om je aan te melden voor een bespaarcheck. Je hoeft geen financiële zorgen te hebben, een bespaarcheck is voor iedereen interessant. Het schept duidelijkheid, geeft rust en het helpt geldproblemen in de toekomst te voorkomen. Een bespaarcheck is leerzaam en praktisch en biedt inzichten waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Privacy

Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Begrijp je iets niet wat betreft je belastingaangifte? Heb je vragen over toeslagen, een energienota of ben je gewoon op zoek naar een luisterend oor? Dan zijn wij er om je te helpen. Marly Helpt gaat uiterst discreet te werk. We zijn onafhankelijk en zorgen ervoor dat je privacy optimaal wordt gewaarborgd.

Contact

Denk jij dat onze diensten een meerwaarde kunnen bieden voor het bedrijf waar je werkzaam bent? Bespreek dit dan eens met je werkgever en laat hem of haar contact met ons opnemen.

Meer weten over uw mogelijkheden als werknemer?

Wij geven vrijblijvend advies